Chio Tip Top te vodi na ljetovanje: Osvoji 7 dana na Obonjanu s ekipom!

Ljeto je sve bliže, a to znači samo jedno – Vrijeme je za planiranje godišnjih odmora kojima se toliko veselimo tijekom cijele godine! I dok mnogi već odavno sanjare o bijelim pješčanim plažama egzotičnih, prekooceanski destinacija, istinski ljubitelji prirode i avanture znaju da za idiličan odmor ne moraju otputovati na drugi kraj kontinenta. Pravi dokaz tomu je naš jadranski otočić koji nudi doslovce sve – od prekrasnog smještaja do zapanjujuće, netaknute prirode i pregršt aktivnosti za svačiji gušt. Riječ je, naravno, o čarobnom Obonjanu kojeg ovog ljeta možete posjetiti potpuno besplatno! No, prije no što vam otkrijemo sve detalje o nagradnoj igri koja će vas i vašu ekipu ‘teleportirati’ na ovo čarobno mjestu, vrijeme je da otkrijte što sve na Obonjanu možete očekivati.

Popularni brend Chio organizirao je genijalnu ‘Chio Tip Top‘ nagradnu igru koja dolazi u pravi čas. Glavna nagrada je sedmodnevni boravak na spomenutom otoku Obonjanu za četiri osobe, a ako želite ispasti glavna faca u WhatsApp grupi za planiranje ljetovanja nastavite čitati.

Nekoć poznat kao ‘Otok mladosti’, Obonjan je danas prava turistička atrakcija na koju dolazi ekipa željna dobre zabave, ali i obitelji s djecom koja će na Obonjanu posebno uživati. Za vrijeme komunizma, otok je bio prepušten Savezu izviđača Hrvatske, pa je ondje tada i napravljen izviđački kamp i ljetovalište. Obonjan je u to doba nosio naziv Otok Mladosti, a nakon rata, dugo godina je ‘zjapio’ napušten i potpuno zaboravljen. Tek prije nekoliko godina nenaseljeni Obonjan pretvoren je u resort koji se danas može pohvaliti zaista raznolikim sadržajem, ali i netaknutom prirodom koja okružuje čitavo ovo mjesto.

Zbog pametnog ulaganja, Obonjan je s vremenom postao jedna od traženijih eko turističkih destinacija, a uz Glamping Lodge šatore i Island home kućice s terasom s pogledom na more, posjetitelji mogu doživjeti posebnu atmosferu odmora u prirodi. Tijekom sezone gostima su na raspolaganju razni sadržaji, a koji su prije svega u skladu s prirodom jer, u ovaj otok se ulaže isključivo bez mijenjanja prirodnog krajobraza.

Jedna od najpopularnijih aktivnosti koje možete doživjeti na ovom divnom otoku definitivno je stargazing, odnosno promatranje zvijezda s plaže osvijetljene lampicama, a koje garantira iskustvo za pamćenje. Svakako obiđite i zapanjujuće, uređene plaže koje krase ovaj otok, kao i beach bar Drift koji zove na opuštanje i uživanje u finim koktelima.

Sve navedeno možete iskusiti potpuno besplatno, jer upravo je sedmodnevni boravak za 4 osobe na Obonjanu glavna nagrada trenutne ‘Chio Tip Top‘ nagradne igre! Srećom sudjelovanje u nagradnoj igri neće biti nikakav problem jer svi obožavamo dobro poznate Chio proizvode. Bez obzira na to uživate li više u Cubicsima ili Veselim prijateljima svoje ljeto možete učiniti nezaboravnim kupnjom bilo kojeg Chio Tip Top proizvoda.

3 sretnika osvojit će glavnu nagradu i mogućnost da sebi i svojoj ekipi priušte odmor iz snova! No, to su i sekundarne nagrade koje će vas jednako oduševiti: Polaroid fotoaparat razveselit će čak 15 igrača, dok će čak 70 sretnika osvojiti bogati Chio paket koji krije omiljene Chio Tip Top grickalice !

Kako biste sudjelovali u ovoj nagradnoj igri, sve što trebate učiniti jest kupit 2 Tip Top proizvoda za vrijeme trajanja nagradne igre. Sačuvajte račun i pošaljite SMS sadržaja: TIPTOP, broj računa, Ime i prezime i adresa na broj 60777 ili ispunite obrazac online. Nagradna igra traje od 1. svibnja do 4. lipnja, a nagrade se osvajaju na dnevnoj i tjednoj bazi.

Pa, sada kada ste upoznati sa svim čarima koje Obonjan nudi, požurite po vaš omiljeni Tip Top okus i osvojite ljetovanje na ovom rajskom otoku, ali i druge spomenute, vrijedne nagrade! Sretno!

Foto: Instagram, Chio

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE