Otkrijte besplatnu aplikaciju za popust na boravak u hotelima i kupovinu odjeće!

Činjenica jest da gotovo svakodnevno osjećamo inflaciju na svojoj koži; čak i ako niste veliki štediša, danas je teže no ikada ne razmišljati o načinu na koji raspolažemo vlastitim novcem. Upravo zato tražimo baš svaku priliku da uštedimo koji euro više, pogotovo kada su oni mali, radosni trenuci u pitanju s kojima se volimo nagraditi s vremena na vrijeme, poput odmora, kupovine odjeće, odlaska u omiljeni restoran ili pak ulaganja u vlastito zdravlje…

S druge strane, sjajna je vijest ta da postoji aplikacija koja na dlanu pruža brojne pogodnosti zahvaljujući kojima možemo po nešto povoljnijoj cijeni uživati u trenucima koji život čine ljepšim! U današnjem digitalnom dobu okruženi smo brojnim aplikacijama koje nude različite pogodnosti, a jedna od njih izdvaja se po svojoj raznolikosti, ali i po tome što dok trošimo vlastiti novac, istovremeno i štedimo. Riječ je o Merkur besplatnoj aplikaciji koju možete koristiti kao korisnik Merkur osiguranja, a čime ostvarujete pravo na popuste za boravak u hotelima, kupovinu zdrave hrane, sportske odjeće i obuće, stomatološke i druge zdravstvene usluge te još mnogo toga.

Primjerice, možete iskoristiti 15% popusta na sve proizvode iz ponude Gerry Weber te tako obnoviti svoju garderobu, kao i iskoristiti 15 % popusta u HI ! Make Up studiju i osvježiti vlastiti izgled, kao i 15% popusta na noćenje s doručkom u hotelu Agava Opatija. Ovo je samo maleni dio bogate ponude koju pruža Merkur aplikacija, a pored popusta na brojne lifestyle usluge ona olakšava i pregled svih polica osiguranja i pokrića, prijavu odštetnih zahtjeva, služi kao DZO kartica te nudi mogućnost prijave štete, odnosno troškova nastalih korištenjem health4me Premium osiguranja.

Što je to health4me Premium zdravstveno osiguranje? Ono što Merkur osiguranje nudi korisnicima jest izbor između 4 paketa različitih godišnjih limita te pokrića i opsega usluga u health4me programu dodatnog zdravstvenog osiguranja. Tako možete birati paket koji najbolje odgovara vašoj potrebi, dakle ovisno o zdravstvenim prilikama i preferencijama. Limiti se kreću od 300 do 2.000 eura te uključuju specijalističke preglede, dijagnostičku obradu, laboratorijske pretrage, fizikalne terapije, pa sve do malih operacija i kućne njege. Dakle, posebnost Merkur osiguranja jest to da u slučaju oboljenja imate pravo na potreban broj pregleda prema indikaciji liječnika do limita, dok je u drugim, sličnim osiguranjima uglavnom ograničen broj određenih pregleda.

Ako ste početkom godine donijeli odluku da će upravo ova godina biti posvećena nešto zdravijem načinu života, kretanju i pravilnoj prehrani, onda fit4life preventivni program je nešto što će vam olakšati da konačno ovu odluku i ostvarite u potpunosti. Također, svi znamo da je puno bolje spriječiti nego liječiti, a ovaj program omogućava podizanje razine zdravlja te vraća fokus na njegu tijela i uma, nešto što u ovoj užurbanoj svakodnevici nerijetko zanemarujemo. U sklopu ovog programa se možete opustiti uz wellness vikend, obaviti sistematski pregled u hotelu, potražite savjete nutricionista ili iskoristiti mogućnost vježbanja u poznatim fitness centrima.

Ovaj program možete ugovoriti uz ugovoren health4me program te tako imati nadohvat ruke proaktivnu promjenu načina života i životnog stila, ali i u konačnici spriječiti oboljenja. Investirati u svoje zdravlje, kao i u nešto kvalitetniji način provođenja slobodnog vremena nikada nije bilo brže i jednostavnije!

Foto: Pexels, Unsplash, Adobe Stock

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE