Otvorena treća craft pekarnica Bread and Deli: ‘U planu nam je još mnogo toga!’

Craft pekarne posljednjih godina uživaju sve veću popularnost u Zagrebu, a jedan od najprepoznatljivijih aktera na ovoj sceni neupitno je Bread and Deli by Noel. Njihove pekarnice u ulici popa Dukljanina te u Masarykovoj postale su nezaobilazna lokacija za sve ljubitelje artisan peciva, stoga ne sumnjamo kako će mnoge razveseliti vijest kako je prošlog vikenda svoja vrata otvorila i njihova treća poslovnica – na Iblerovom trgu 6.

“Veseli nas otvaranje treće pekarne Bread and Deli by Noel, Iblerov trg sjajna je lokacija i vjerujemo da će biti jednako popularna kao i prve dvije. Ponosni smo na sve što smo dosad ostvarili, kvaliteta proizvoda nam je izuzetno važna, stoga jako pazimo da svaki proizvod koji izađe iz naše kreativne tvornice bude najbolji što može biti. Uskoro otvaramo i četvrtu lokaciju u Vlaškoj, koja će ujedno biti i naša centrala, a u planu je još mnogo noviteta!“, otkrio nam je suvlasnik Noela Ivan Jug.

Treći Bread and Deli ostaje dosljedan načelima brenda – pripremanju proizvoda od najkvalitetnijih namirnica, koji su redom ručno rađeni, bez dodanih aditiva i konzervansa. Tako vas na policama pekarnice na Iblerovom trgu očekuju svi omiljeni specijaliteti ove franšize – od sourdough kruha i slasnih foccacia preko vege sendviča i slanih kroasana do popularnih slastica poput lemon pounda, tarta s jabukom i prepoznatljivih maritozzija. Također, nećete pogriješiti niti ako odlučite osnažiti svoj organizam njihovom kombuchom, koju priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak.

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE