Ovaj mramorni stolić iz Primarka izgleda poput skupocjenog, dizajnerskog komada!

Kada je riječ o uređenju interijera, mnogi sanjaju o luksuznim komadima namještaja koji transformiraju prostor i daju mu dozu sofisticiranosti. Međutim, često se susrećemo s visokim cijenama dizajnerskih komada koji su van dosega prosječnog budžeta. Na sreću, Primark je prepoznao ovu potrebu i u svoju ponudu uključio stoliće za dnevni boravak koji svojom elegancijom i funkcionalnošću mogu parirati skupocjenim, dizajnerskim komadima.

Ova elegantna dva kompleta pomoćnih stolića s efektom svijetlog mramora u trenu će transformirati vaš prostor. Savršeno se uklapaju u moderni interijer, a iako sjajno izgledaju baš u kombinaciji, možete ih koristiti potpuno odvojeno. Njihov jednostavan, a u isto vrijeme veoma elegantan dizajn pruža im visoku funkcionalnost; Iskoristite ih kao pomoćne stoliće za kavu ili kao ukrasno postolje za vaše omiljene biljke ili svijeće. S mramornim i metalnim trendi detaljima, dekorativne mogućnosti ovih stolića zaista su beskonačne, a za one koji preferiraju tamnije nijanse, tu je i neodoljiva varijanta u crnoj boji.

Uz dimenzije od 58 X 44 X 14 cm, ovi stolići su savršene veličine za različite funkcije (i prostorije) u vašem domu. Bez obzira koristite li ih kao praktične površine za odlaganje ili kao stilske dekoracije, sasvim sigurno će unijeti dašak elegancije u bilo koji kutak vašeg doma. Više o ovom neodoljivom komadu namještaja otkrijte na linku.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE