Ovaj stan prava je inspiracija za ljubitelje biljaka i udobnog ambijenta

Udobni interijeri koji izgledaju kao da se u njima zapravo živi uvijek su najveća inspiracija. Mnogo je lakše pretočiti takve ideje u svoj životni prostor, a društvene mreže su odličan izvor baš takvog sadržaja. Instagram profil fotografkinje i kreatorice sadržaja iz Berlina prepun je objava vezanih za uređenje njezinog doma za koji samo možemo reći da izgleda jako udobno i jako zeleno.

Caroline Reichel svakodnevno objavljuje fotografije svog interijera na Instagram profilu @caropeony. Nekoliko je elemenata koji sačinjavaju udobni ambijent njezinog doma. Kao prvo tu je topla neutralna paleta boja, prirodni materijali, mnogo toplog svjetla i biljke koje se mogu pronaći u svakoj prostoriji.

Iako se u njezinom prostoru nalazi mnogo trendi detalja i modernog namještaja, konačni izgled je jako specifičan, a različite biljke doprinose jedinstveno stilu uređenja. Ovaj stan bismo slobodno mogli nazvati malom urbanom džunglom jer zelenilo se nalazi u baš svakoj prostoriji, u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i kuhinji. Dok su komadi namještaja i boje u prostoru jako minimalističke, bilje i razigrani detalji su jako maksimalistički, taj kontrast rezultira jako smirujućim, ali istovremeno dinamičnim prostorom.

Foto: Instagram (@caropeony)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE