Ovaj ‘stylish’ ormarić iz Sinsayja prodaje se munjevitom brzinom!

U današnjem svijetu, moderan namještaj i estetski dizajn često su sinonim za visoke cijene, a pronalazak komada koji kombinira stil i pristupačnost može biti pravi izazov. Upravo zato ne propuštamo zaviriti u nijednu novu Sinsay ‘home’ kolekciju koja redovito iznenadi ljubitelje modernog interijera s elegantnim komadima koji često izgledaju kao ‘duplići’ skupocjenih, dizajnerskih kreacija.

Tako nas je, pregledom nove kolekcije, potpuno oduševio ovaj sofisticirani ormarić koji izgleda genijalni, a koji se zbog svoje nevjerojatno povoljne cijene prodaje munjevitom brzinom! Dimenzije ovog noćnog stolića (40 cm x 30 cm x 50 cm) čine ga savršenim dodatkom za bilo koju sobu. Izrađen je od kvalitetnog drva u svijetloj bež boji, te se ističe svojim suptilnim reljefnim prugama koje su trenutno vrlo tražene u svijetu dizajna. Iako je riječ o noćnom ormariću, ovaj komad nije rezerviran samo kao ‘pomoćni’ stol već može funkcionirati i kao elegantan dodatak dnevnoj sobi ili hodniku. U svakom slučaju, gdje god ga smjestili, budite sigurni kako će uljepšati baš svaku prostoriju!

Cijena od samo 32,99 eura čini ovaj stolić iznimno pristupačnim, a posebice kada je usporedimo s dizajnerskim komadima sličnog stila koji često nose paprenu cijenu. Pa, ako ste i vi u potrazi da na brzi način osvježite svoj dom, predlažemo da zavirite u Sinsayjevu ponudu koja još jednom dokazuje da stil ne mora nužno biti i skup! Ormarić naručite klikom na link!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE