Ovaj viralni ruksak s vakuumskim odjeljkom s lakoćom može zamijeniti i nekoliko kofera!

Pakiranja za putovanja često predstavljaju veliki izazov, a posebice kada se radi o putovanjima avionom koji skupo naplaćuju nošenje glomazne prtljage. Međutim, putovanja bi trebala predstavljati vrijeme za uživanje, a ne za stres oko pakiranja, mjerenja, vaganja i nošenja teških torbi. Srećom, naišli smo na viralno rješenje koje nas je potpuno oduševilo, a koje će vam omogućiti da spakirate sve što vam treba u jedan ruksak i bezbrižno krenete na put.

Riječ je o revolucionarnom ruksaku sa sustavom vakuumske kompresije. Ovaj inovativni sustav omogućava vam da spakirate do pet puta više predmeta nego u običan ruksak, što vam pruža svu slobodu da ponesete baš sve što vam treba, bez gnjavaže oko vrećica, dodatnih torbi i glomazne prtljage. Dimenzije ruksaka prilagođene su ograničenjima ručne prtljage većine zrakoplovnih prijevoznika, što ga čini idealnim za sve vaše avanture. S osnovnim dimenzijama od 19 x 13 x 6 inča (49 x 32 x 15 centimetara) koje se mogu proširiti na 19 x 13 x 8 inča (49 x 32 x 20 centimetara), ovaj ruksak zaista ima dovoljno prostora za sve vaše potrepštine, iako se možda na prvu i ne čini tako. Osim toga, izrađen je od vodootporne Oxford tkanine, i potpuno je otporan na habanje i vlagu; Glavni materijal je GRS certificiran i bez PFC-a, što znači da je ovaj ruksak i ekološki prihvatljiv.

U svakom slučaju, ako ste i vi jedni od onih koji nimalo ne uživaju u pakiranjima, a ujedno imate potrebu ponijeti mnoštvo stvari na put, ovaj ruksak koji omogućava lako organiziranje i skladištenje će zasigurno postati vaš najdraži suputnik! Više detalja o ovom ruksaku otkrijte na linku.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE