Ovdje možete osvojiti besplatne ulaznice za koncert Hiljsona Mandele!

Vjerojatno ste već čuli da 3. lipnja u Peti kupe stiže Hiljson Mandela. Trenutačno na našem Instagram profilu možete pronaći sve informacije kako uhvatiti svoje besplatne ulaznice za koncert popularnog izvođača kojeg slušaju sve generacije.

Popularni treper, kojeg nazivaju i ”ocem hrvatskog trapa”, poznat je po svojim energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju brojnu publiku. Njegova karizma i nevjerojatna scenska prisutnost osigurat će da ovaj party bude događaj za pamćenje. Riječ je o ”BE BOLD GO VOTE” partyju koji se održava ususret europskim izborima 9. lipnja, a osim dobre zabave, važna je i poruka #IskoristiSvojGlas #BeBoldGoVote.

Kao što smo rekli na Instagram profilu portala FASHION.HR možete doći do svojih besplatnih ulaznica tako da nam napišete koja pjesma iz Hiljsonovom repertoara je vaš favorit.

Najavivši novu eru FASHION.HR-a, u travnju smo predstavili redizajnirani portal, ali i rubriku BE BOLD BE YOU, čije teme odražavaju neke od najvažnijih poruka koje želimo prenijeti našoj publici. Iako odvažnost svatko od nas doživljava drugačije, možemo se složiti kako ovaj pojam neupitno podrazumijeva hrabrost i odlučnost pri izražavanju vlastitog mišljenja, a u svjetlu ove superizborne godine to može značiti samo jedno – izlazak na biračko mjesto.

Na ovom posebnom partyju dobro ćemo se zabaviti, ali i poslati važnu poruku. Glasovanje je uvijek važno, a mi želimo da se vaš glas čuje. Budite odvažni, svoji i dajte svoj doprinos u oblikovanju budućnosti Europe. Vidimo se 3. lipnja u Petom kupeu!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE