Krafne, jedan od najomiljenijih slatkih zalogaja, već desetljećima osvajaju srca ljubitelja hrane diljem svijeta. Bez obzira na to jesu li pune marmeladom, čokoladom ili pak kremom, njihova čarolija leži u sočnoj unutrašnjosti i savršenoj hrskavoj korici. Zima je, bez sumnje, pravo vrijeme za uživanje u ovoj slastici, a s početkom godine, potražnja za krafnama doseže vrhunac. Pekarnice i slastičarnice iz dana u dan nude razne verzije ove omiljene delicije, a mnogi ljubitelji ne mogu zamisliti subotnji doručak bez vruće, svježe pečene krafne.
Ove subote, 18. siječnja, ljubitelji krafni u Zagrebu dobit će priliku probati nešto novo i drugačije – krafne Petre Jelenić. SOL tapas bar, poznat po svojim vrhunskim jelima, ove godine postaje i nova adresa za ljubitelje krafni. Petra Jelenić i njen tim pripremili su pravu poslasticu: meke krafne punjene jabukama i kremom od vanilije, koje će biti dostupne do isteka zaliha.
“Naša Petra Jelenić i njen tim u subotu u kavani pripremaju fine i meke, krafne punjene jabukom i mousseline kremom od vanilije.Imamo ih do isteka zaliha. Ovo je mali sneak preview onoga što vam u kavani spremamo. Doći će do velikih promjena u konceptu prostora i ponude, a Petra i njen tim veliki su dio toga. Aktivno radimo na tome da u bliskoj budućnosti kavana opet postane ono što i treba biti – kavana. S kolačima, ponudom pekarskih proizvoda, fantastičnom barskom ponudom, vinskom kartom i zabavom dostojnom centra Grada Zagreba. Ako ste u subotu u gradu i želite popiti odličnu kavu i pojesti finu, svježu netom ispečenu krafnu – dođite do nas.” – objavio je vlasnik SOLi, Mate Janković.
Ove subote ne propustite priliku probati nešto novo i zasladiti svoj dan na glavnom gradskom trgu!