[the_ad_placement id="post-top"]
[the_ad_placement id="post-top-mobile"]

Ove subote uživamo u krafnama s potpisom Petre Jelenić koje će se sigurno odmah rasprodati

Krafne, jedan od najomiljenijih slatkih zalogaja, već desetljećima osvajaju srca ljubitelja hrane diljem svijeta. Bez obzira na to jesu li pune marmeladom, čokoladom ili pak kremom, njihova čarolija leži u sočnoj unutrašnjosti i savršenoj hrskavoj korici. Zima je, bez sumnje, pravo vrijeme za uživanje u ovoj slastici, a s početkom godine, potražnja za krafnama doseže vrhunac. Pekarnice i slastičarnice iz dana u dan nude razne verzije ove omiljene delicije, a mnogi ljubitelji ne mogu zamisliti subotnji doručak bez vruće, svježe pečene krafne.

Ove subote, 18. siječnja, ljubitelji krafni u Zagrebu dobit će priliku probati nešto novo i drugačije – krafne Petre Jelenić. SOL tapas bar, poznat po svojim vrhunskim jelima, ove godine postaje i nova adresa za ljubitelje krafni. Petra Jelenić i njen tim pripremili su pravu poslasticu: meke krafne punjene jabukama i kremom od vanilije, koje će biti dostupne do isteka zaliha.

“Naša Petra Jelenić i njen tim u subotu u kavani pripremaju fine i meke, krafne punjene jabukom i mousseline kremom od vanilije.Imamo ih do isteka zaliha. Ovo je mali sneak preview onoga što vam u kavani spremamo. Doći će do velikih promjena u konceptu prostora i ponude, a Petra i njen tim veliki su dio toga. Aktivno radimo na tome da u bliskoj budućnosti kavana opet postane ono što i treba biti – kavana. S kolačima, ponudom pekarskih proizvoda, fantastičnom barskom ponudom, vinskom kartom i zabavom dostojnom centra Grada Zagreba. Ako ste u subotu u gradu i želite popiti odličnu kavu i pojesti finu, svježu netom ispečenu krafnu – dođite do nas.” – objavio je vlasnik SOLi, Mate Janković.

Ove subote ne propustite priliku probati nešto novo i zasladiti svoj dan na glavnom gradskom trgu!

[the_ad_placement id="post-side"]

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE