Prekrasni Bled krije jedan od najljepših ‘glampinga’ u regiji!

U srcu Slovenije, tik uz bajkovito Bledsko jezero, nalazi se jedinstveni kutak prirode koji nudi nezaboravno iskustvo luksuznog kampiranja – Garden Village Bled. Ovo ekološko glamping naselje osmišljeno je za one koji traže poseban bijeg u prirodu, s dozom udobnosti i elegancije. Udaljen samo nekoliko minuta šetnje od obale jezera, Garden Village pruža savršeno okruženje za opuštanje i uživanje u miru, daleko od svakodnevne gužve.

Zamislite da se budite u krošnjama drveća, gdje vas okružuju šumski zvuci i pogled na zelenilo. Upravo to možete doživjeti u čarobnim kućicama na drvetu. Sagrađene tako da se stope s prirodom, ove kuće protežu se na dvije etaže, a u isto vrijeme nude svu udobnost modernog, suvremenog smještaja.

Ako ipak više volite boravak na čvrstom tlu, ali i dalje želite osjetiti dašak luksuza, glamping šatori na sunčanom dijelu glampinga pravi su izbor za vas. Svaki šator ima svoj privatni vrt, gdje možete ubrati svježe povrće ili jagode, te drvene kade ispred šatora koje doslovce prizivaju romantične večeri pod zvijezdama. S velikim unutarnjim prostorom koji uključuje dva bračna kreveta, dnevni boravak i kupaonicu, u ovim šatorima osjećat ćete se kao kod kuće.

A, za sve one uživaju u boravku tik do vode, šatori iznad potoka Jezernice idealna su opcija. Iako nešto manji, ali jednako šarmantni, ovi šatori pružaju intimno iskustvo odmora, uz zvuk žuboreće vode. Svaki šator ima vlastitu terasu i savršeni su za parove koji traže romantični bijeg u prirodi. Ako pak više cijenite udobnost apartmana, u glavnoj zgradi iznad recepcije nalaze se dva apartmana sa jacuzzijem. Ovi studio apartmani na dvije etaže mogu primiti do četiri osobe, te baš kao i svaka smještajna jedinica u ovom ‘selu’, pružaju savršen spoj luksuza i privatnosti.

Središnje mjesto okupljanja u Garden Villageu je predivni prirodni biotop. Ovdje možete uživati u osvježavajućem kupanju ili se opustiti na drvenoj terasi uz malu plažu, a dodatno će vas razmaziti i njihova finska sauna, smještena u romantičnom gnijezdu iznad potoka. Osim svega navedenog, na raspolaganju vam je i odličan restoran Garden, kao i mala organska trgovina s proizvodima iz cijele Slovenije.

U svakom slučaju, Garden Village Bled nudi nezaboravno iskustvo koje kombinira prirodnu ljepotu i luksuz. Idealan za proljetni izlet, ovaj resort pruža jedno od najzanimljivijih smještajnih opcija u Sloveniji. Više informacija otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE