Producent ‘Pirata s Kariba’ najavio povratak Johnnyja Deppa za još jedan nastavak!

Producent ‘Pirata s Kariba’ želi vratiti Johnnyja Deppa za još jedan nastavak! Jerry Bruckheimer, poznati producent franšize, tvrdi da su već porazgovarali o svemu i da postoji velika mogućnost da se Depp vrati ulozi kapetana Jacka Sparrowa.

Posljednji film iz serijala, “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, izašao je prije sedam godina, te predstavlja peti i posljednji Deppov nastup u ulozi legendarnog gusara, za sada. Dok su prva tri filma dobila pohvale kritike i publike, posljednja dva nisu imala toliko sreće. Unatoč tome, Bruckheimer i dalje vjeruje u potencijal franšize. I zaista, protekom godina, glasine o ponovnom oživljavanju franšize nisu jenjavale, a jedna od ideja uključivala je i mogućnost da se Margot Robbie pojavi u glavnoj ulozi što je sada, kako je potvrdio Bruckheimer, potpuno otpalo.

Prisjetimo se, Johnny Deppova veza s Disneyjem pogoršala se tijekom njegovog vrlo javnog razvoda od bivše supruge Amber Heard, što je kulminiralo suđenjem 2022. godine. Iako se Depp od tada povukao iz javnosti, filmski svijet tvrdi kako je već nekoliko puta izjavio da je spreman ponovno surađivati s Disneyjem, “ako je riječ o pravom projektu.” U nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight, Bruckheimer je izrazio svoju želju da Depp ponovno preuzme ulogu Jacka Sparrowa. “Volim raditi s Deppom i volio bih da se vrati u franšizu,” rekao je Bruckheimer. “Kad bi ovisilo isključivo o meni, naravno da bih ga vratio. On je sjajan glumac i dobar prijatelj… Već sam razgovarao s njim i zaista vjerujem u to da ovo nije kraj Jack Sparrowa, ali vidjet ćemo što će se dogoditi kada budemo imali službene informacije.

Iako još uvijek nije potvrđeno hoće li se novi film s Deppom u glavnoj ulozi ostvariti, fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju daljnje vijesti. Do tada, uživamo u binganju dosadašnjih ‘Jack Sparrow’ izdanja i držimo fige da barem još jednom gledamo Deppa u ovoj kultnoj ulozi!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE