Prvom prilikom želimo pobjeći u ovu skrivenu kolibu u Gackoj dolini

Iako nam dolazi ljeto i svi maštamo o odmoru na moru, nemojte podcijeniti ljepote i ”zen” zelene Like. Ova regija se posljednjih godina prometnula u jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija domaćih i stranih gostiju, a još uvijek netaknuta priroda i neistražene lokacije mogu vam osigurati potreban predah od grada.

Mišljenja smo da gotovo nema greške ako odaberete bilo koju lokaciju od Gorskog kotara pa sve do Like, a ovoga puta jedna udobna kuća za odmor na samoj obali Gacke odvela nas je u mjesto Prozor. Riječ je House Arupium koja ima sve za lagodan boravak u srcu Like.

House Arupium kao što smo rekli nalazi se u mjestu Prozor, u blizini Otočca. Moderno uređena drvena kuća spaja tradicionalne elemente i sve što vam treba za ugodan boravak. Ako niste tip osobe koji zaista želi iskustvo divljine, ovdje imate te ima vrt besplatan WiFi, parkiralište, klimatizirane sobe, potpuno opremljenu kuhinju, veliki TV i hidromasažnu kadu.

Ali kada izađete iz kuće, tu se prostire predivna livada koja vodi do rijeke. Uz rijeku se nalazi sjenica sa stolom i ljuljačkom i naravno pogledom. Na prvi pogled je jasno da je u toplim mjesecima ovo mjesto na kojem se pije prva jutarnja kava i dočekuje zalazak sunca uz čašu dobrog vina. Osim toga, gostima je na raspolaganju i vanjski roštilj te stol koji može poslužiti za druženja.

U smještaju može optimalno boraviti 4 do 6 osoba, u 2 spavaće sobe i dnevnom boravku koji ima kauč na rasklapanje. Uz potpuno opremljenu kuhinju, tu je i kupaonica s tušem i kozmetičkim priborom.

U okolici objekta nalazi se nekoliko nacionalnih parkova, a u ovom kraju također možete uživati u bicikliranju, pješačenju i kajakarenju na Gackoj.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE