Reserved Home ima novu kolekciju koja je idealna za bezbrižan boravak na plaži!

Samo četiri dana dijele nas od službenog početka ljeta, iako smo mislima već odavno na moru. I dok sanjarimo o dugim danima na plaži, stiglo je vrijeme je da se pripremimo za nadolazeće godišnje odmore koje željno iščekujemo čitavu godinu. Mnogi brendovi već su predstavili svoje ljetne kolekcije, a među onima koje kriju mnoštvo detalja za bezbrižno uživanje u morskim radostima, definitivno se ističe Reserved Home, čija nas je najnovija kolekcija osvojila na prvu!

I zaista, njihova nova kolekcija nudi raznovrsne proizvode visoke kvalitete po nevjerojatno povoljnim cijenama; prostirke za plažu dolaze u raznim bojama i uzorcima, a ručnici su izrađeni od mekih, brzoupijajućih materijala koje ćete koristiti i godinama nakon. Tu su i praktične ‘termos’ torbe – nezaobilazan dodatak za sve one koji na plaži borave od jutra do mraka, baš kao i ‘neseser’ torbice u koje možete s lakoćom smjestiti sve potrebne kozmetičke proizvode. Kolekcijom dominiraju trendi, zagasiti tonovi koji će obilježiti nadolazeće ljeto, a u istoj boji smo pronašli i stylish ručnik majicu koja je, ako nas pitate, jedan od najfunkcionalnijih komada za plažu uopće!

15,99 EUR

Pa, ako već niste, krajnje je vrijeme da se opremite za ljeto i osigurate sve što vam je potrebno za savršen odmor na moru! Favorite iz kolekcije izdvojili smo u nastavku, a cjelokupnu kolekciju otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE