Reserved Home ima veliko sniženje: Odabrali smo 10 bezvremenskih detalja za dom

Iako prva ljetna sniženja u popularnim high street trgovinama obično započnu krajem lipnja, u Reservedu su već započela, barem što se tiče ponude detalja za dom. Otkako je izbacio svoju prvu home varijantu, Reserved se zaista može pohvaliti odličnom ponudom u kojoj se mogu pronaći klasični, ali i elegantni, trendi komadi. Trenutno je dio njihove ponude na sniženju pa smo odlučili izdvojiti nekoliko bezvremenskih komada koji će se lako uklopiti u baš svaki prostor.

Sniženja su izvrsna prilika da svoj dom oplemenite s nekoliko ključnih komada, ako moramo birati u ovakvim prilikama uvijek glasamo za kupnju bezvremenskih umjesto trendovski komada. Stoga se u našoj selekciji nalaze posteljine jastuci, šalice, (i poneka potrepština za kućne ljubimce) koje biste svakako kupili, a ovako možete malo uštedjeti i dobiti kvalitetan proizvod. Uz ove praktične detalje za dom, na sniženju se mogu pronaći i dekorativni detalji, a u ovom slučaju naš izbor su bezvremenske statement vaze koje možete koristiti kao detalj na polici, noćnom ormariću, ali i kao dekor na stolu za različita posebna druženja.

A, ako ste jedni od onih koji blagdanske dekoracije pripremaju cijelu sezonu unaprijed, razveselit će vas činjenica da su i uskršnji ukrasi značajno sniženi pa možete obnoviti svoju kolekciju za iduću godinu. Ipak, obratite pažnju na one kvalitetnije izrade i od materijala poput stakla, keramike i drva. Cjelokupnu ponudu na sniženju istražite na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE