Reserved Home u ponudi ima najljepše vaze na tržištu, a sada ih možete nabaviti u pola cijene!

Dizajnerske vaze i vaze neobičnih oblika postali su sveprisutni ukrasni element u modernim domovima Njihova sposobnost da transformiraju prostor i unesu notu elegancije (ili ekstravagancije) postala je ključna u uređenju interijera, barem kada se radi o završnim detaljima. Uzorci, teksture i oblici postaju sve kreativniji, a obožavani Reserved Home uspješno se pozicionirao kao jedan od brendova s najboljom ponudom vaza koje često neodoljivo podsjećaju na dizajnerske komade!

Pa, ako vam je koja vaza s potpisom Reserveda zapela za oko, sada je pravo vrijeme za shopping, jer na Reserved stranicama upravo traje veliko međusezonsko sniženje zahvaljujući kojemu gotovo sve njihove modele sada možete nabaviti u pola cijene! Među mnoštvom modela koje nude, ponajviše se ističu one koje krase neobični, geometrijski oblici, a koje su u Reservedu dostupne u širokom spektru boja, materijala i uzoraka, zbog čega smo sigurni kako će baš svatko pronaći model po svom guštu! Nas su ipak najviše osvojile vaze prirodnih, zemljanih boja koje dolaze s neobičnim, ukrasnim ručkama, a koje zasigurno neće proći nezapaženo. Jednako su nas oduševili i modeli s upečatljivim mramornim uzorkom koji će s lakoćom unijeti dozu luksuza u svaki prostor i savršeno se uklopiti u trendove modernog dizajna interijera.

Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita, a cjelokupnu ponudu međusezonskog sniženje istražite na linku.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE