Ryanair upravo ima akciju i nudi povoljne, ljetne letove iz Zagreba!

Ljeto je idealno vrijeme za putovanja i istraživanje novih destinacija. S toplim vremenskim uvjetima i dužim danima, mnogi od nas planiraju bijeg iz svakodnevnice u neka nova, uzbudljiva mjesta. Bez obzira želite li se opustiti na plaži, istraživati kulturne znamenitosti ili jednostavno uživati u novim gradovima, ovo je pravo vrijeme za rezervaciju ljetnog putovanja. Ryanair je upravo pokrenuo veliku 48-satnu rasprodaju s 20% popusta na letove tijekom srpnja i kolovoza, pružajući vam savršenu priliku da putujete povoljnije.

Za sve putnike iz Zagreba, Ryanair nudi odlične ponude za putovanja prema atraktivnim europskim destinacijama. Cijene letova iz Zagreba za Marseille, Pisu, Rim i Sofiju sada kreću već od 15 eura, čineći ove destinacije pristupačnijima nego ikada prije. Marseille, poznat po svojoj bogatoj povijesti i predivnoj obali, pruža savršenu kombinaciju kulture i opuštanja. Pisa, sa svojim ikonama poput Kosog tornja i šarmantnom toskanskom atmosferom, savršena je destinacija za ljubitelje umjetnosti i arhitekture. Rim, glavni grad Italije, nudi obilje povijesnih i kulturnih znamenitosti, uključujući Koloseum i Vatikanske muzeje, dok je Sofija, glavni grad Bugarske, poznata po svojim impresivnim spomenicima i živahnom gradskom životu.

Ova ponuda traje do kraja dana, stoga je sada pravo vrijeme da isplanirate svoje putovanje i iskoristite popuste. Ljeto je savršeno vrijeme za putovanja, a s ovim popustima možete istražiti nove destinacije i stvoriti nezaboravne uspomene po vrlo povoljnim cijenama.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE