Savršeno za male balkone: Pleteni tabure može funkcionirati kao stolić

Kada smo u potrazi za detaljima za uređenje doma, uvijek nas obraduju komadi koje možemo koristiti na više načina. S obzirom na to da smo gotovo zagazili u ljeto, balkoni i terase su nam više u fokusu ako govorimo o uređenju prostora. Upravo zato smo pronašli jedan simpatičan detalj koji se može uklopiti u vanjske prostore, posebno one male.

Riječ je o tabureu iz popularne trgovine Sinsay koja već neko vrijeme ima skromnu ponudu namještaja. Pleteni tabure nam se učinio kao pravi pogodak za ljetno uređenje zbog zanimljive teksture i činjenice da ga možemo zamisliti kao dodatnu sjedalicu ili kao pomoćni stolić. Ako imate mali balkon znate koliko je teško pronaći adekvatan stol i garnituru za sjedenje koji neće zauzeti previše mjesta, a da istovremeno pružiti dovoljno sjedećih mjesta.

Upravo zbog toga nam se ovaj tabure učinio ka idealan dodatak. Možete ga iskoristiti kao dodatno mjesto za sjedenje ili ga iskoristiti kao stolić na koji možete odložiti piće, tanjur s jelom. Osim toga, može se lako pospremiti i premjestiti po potrebi, a dobro će izgledati i u drugim prostorijama.

Ovaj tabure izrađen je od prirodnih materijala, točnije morske trave, kokosove palme i pamuka. Riječ je o modelu manjih dimenzija, promjer mu je 41 centimetar, dok visina iznosi 15 centimetara. Trenutno je dostupan u online prodaji kao i nekim poslovnicama brenda.

Foto: Instagram, Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE