Stigao je Greencajt aftermovie: Pogledajte najbolje trenutke ovogodišnjeg festivala

Ove godine Greencajt festival po četvrti put okupio predavače, stručnjake iz ESG sektora iz regije i svijeta te posjetitelje željne saznanja o važnim temama vezanim uz održivost, klimatske promjene i energetske izazove u kontekstu svih sfera čovjekova djelovanja. Tako je na festivalu sudjelovalo više od 70 predavača i 3500 posjetitelja, uz panele i predavanja, imalo priliku uživati u različitim sadržajima koji su organizatori pripremili u expo zoni festivala.

Greencajt festival je održan od 23. do 25. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu. Ben Fogle, Marc Buckley i Marina Spadafora samo su neka od imena koje smo imali priliku čuti u sklopu Greencajt festivala 2024., spektakularni kraj festivala, samo do iduće godine, bio je koncert Damira Urbana.

Ako ste bili na festivalu ili ako ste ove godine propustili Greencajt festival, atmosferu možete pogledati u kratkom aftermovie videu koji donosi presjek najuzbudljivijih i najinspirativnijih trenutaka festivala.

Atmosferu festivala i sve što spremamo dalje prati na www.greencajt.hr, kao i na društvenim mrežama festivala – FBIG profilu.

Foto: Greencajt

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE