Na Čiovu se nalazi jedan od najfotogeničnijih beach barova s ležaljkama iznad mora

Ljeto je definitivno vrijeme za otkrivanje lokacija koje pozivaju na uživanje. Domaća obala prepuna je predivnih ljetnih oaza koje vrijedi posjetiti, a jednu takvu pronašli smo na popularnom dalmatinskom otoku. Stylish beach bar koji je udaljen nešto malo manje od sat vremena od Splita, osvojit će vas estetičnim detaljima i mrežastim ležaljkama iznad mora.

Riječ je o Beach baru BorKKo na otoku Čiovu. Vjerojatno znate da je Čiovo povezano mostom s kopnom, tako da je relativno jednostavno doći do ove lokacije. Beach bar je smješten u uvali Branac na području mjesta Okrug Gornji. Ova uvala nalazi se na vanjskoj strani otoka tako da su predivno čisto more i mir zagarantirani.

Ova lokacija sama po sebi je prelijepa, okruženi ste pogledom na more gdje se u daljini vidi Drvenik Veli, a u neposrednoj blizini Otočić Sveta Fumija na kojem se nalazi tek jedna kuća za odmor. Uz poudu hrane i pića, BorKKo bar ima nekoliko različitih opcija za opuštanje i izležavanje, od kojih su vjerojatno najpopularnije mrežaste ležaljke iznad mora koje nalikuju ležaljkama na jedrilicama. Dojmu odmora na nekoj dalekoj lokaciji doprinosi i uređenje unutrašnjosti bara. Instagramični strop s tkaninama koje lelujaju na ljetnom povjetarcu je najprepoznatljiviji detalj, a sigurno ćete ga i sami poželjeti snimiti. Uz ovu lokaciju se nalazi i prirodna šljunčana plaža na koju je ulaz slobodan za sve.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE