Svi su ludi za ovom nježno ružičastom lampom u obliku gljive

Ne možemo se oteti dojmu da su lampe postale hit detalj u uređenju doma među zaljubljenicima u interijere. Iako je rasvjeta oduvijek bila ključan dodatak stylish interijerima, lampe u obliku gljive dominiraju trendovima uređenja već neko vrijeme. Povratak popularnog ‘flowerpot’ modela u fokus trendova stavi je upravo ovakav oblik lampi, a zaljubljenici u interijere sada obožavaju jedan pristupačan model iz IKEE.

Skandinavska estetika i osuvremenjeni dizajn koji asocira na stil 70-ih trenutačno je jako zastupljen u modernim stylish interijerima, a pod tim posebno mislimo na ‘instagramične’ interijere. Vlasnici takvih prostora zaljubili su se u lampu NÖDMAST koja se može pronaći u IKEI.

Riječ je o prijenosnoj lampi na baterije koja dolazi u dvije boje, a model s nježno ružičastim sjenilom, bakrenim postoljem i sivkasto zelenom bazom ima neodoljivi retro šarm. Lampa se može pronaći i u bijeloj varijanti. Međutim, ružičasto sjenilo stvara mnogo ugodniju i mekšu svjetlost. Lampa je posebna po tome što se njezin ‘klobuk’ može pomicati pa na taj način možete dozirati i usmjeravati svjetlost u željenom smjeru. NÖDMAST je dostupan i hrvatskim poslovnicama te online trgovini po cijeni od 15 eura.

Foto: Instgaram, IKEA

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE