Tri detalja na koja uvijek zaboravljamo, a stvaraju luksuzan osjećaj u prostoru

Često su baš detalji kojih se nikad ne bismo sjetili ili oni koje svjesno preskačemo jer nam se ne čine važnima, ti koji mogu stvoriti razliku u ukupnom dojmu interijera. Mnogi dizajneri imaju svoje male trikove koje su stekli kroz praksu, a srećom neki od njih svakodnevni ih dijele na društvenim mrežama. Upravo a TikToku smo pronašli zanimljiv popis podcijenjenih detalja, a koji stvaraju dojam elegantnog i luksuznog prostora.

Popularni dizajner interijera Loren Kreiss prisutan je na TikToku i Instagramu, gdje svojoj publici otkriva dizajnerske trikove koje je naučio kroz više od 20 godina karijere. U jednom od videa Kreiss se dotaknu elemenata u uređenju koje često (ne)svjesno ignoriramo, a ne bismo trebali.
Kao prvo, dizajner je naveo utičnice. Odnosno činjenicu da je dobra ideja klasične, bijele plastične utičnice zamijeniti neki stylish odabirom koji će se neprimjetno uklopiti u radne površine ili zidove za čist i besprijekoran dojam.

Sljedeća stavka koju je dizajner spomenuo nije u potpunosti detalj, ali zaista mijenja dojam. Riječ je podnom grijanju. Loren se ponajviše referirao na podno grijanje u kupaonici koje stvara ugodan osjećaj, a nakon svakog tuširanja osjećat ćete se kao u hotelu s pet zvjezdica.

Posljednja stvar na koju je dizajner skrenuo pažnju odnosi se na detalj koji možete kupiti doslovno odmah, a podići će cijelu spavaću sobu. Naravno, riječ je o prekrivaču za krevet koji čim prebacite preko kreveta cijelu prostoriju čini urednijom i dotjeranijom.

@lorenkreiss Here are the 3 most underrated details that will make your home more polished and luxurious. ❤️ #interiordesigninspiration #interiordesigntrends #luxuryhomedesign #interiordesignideas #homerenovations #interiordesigntips #luxuryhomeinteriors #dimmers #heatedfloors #coverlet ♬ original sound – Loren Kreiss

Foto: Instagram, TikTok

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE