Tri koncerta koja ne smijete propustiti idući tjedan u Zagrebu

Proljeće u Zagrebu je zasigurno najugodniji i najživlji dio godine. Događanja, koncerti, festivali na otvorenom nisu rezervirani samo za vikende, već u njima možete uživati i preko tjedna. Nakon živog proljeća teško je povjerovati da će metropola utihnuti preseliti se na zasluženi odmor na more, ali do tada izdvojili smo nekoliko događanja koja vrijedi posjetiti narednih dana.

Zagreb Music Fest (30. svibnja – 1. lipnja) – Jarun

U sklopu Zagreb Music Festivala, koji će se održati u periodu od 30.5. do 1.6.2024., prvi dan festivala uz Parni valjak, glazbene ikone koji nastupaju kao headlineri, gledamo i slušamo Neki to vole vruće i Matiju Cveka te kultni Denis &Denis. Drugi dan festivala Future Scope predstavlja ikonu Borisa Brejchu kao headlinera. Publici će biti servirani high-tech minimalni ritmovi koji su osvojili slušatelje diljem svijeta. Samo finale Zagreb Music Festa pripast će 1. lipnja 2024. Dubiozi kolektiv, koji se u grad vraćaju nakon nepunih pet godina. Uz njih će nastupiti S.A.R.S., elektronski velemajstor Kiril Džajkovski, Radio Aktiv i rap rockeri Šarena pojava. Ulaznice potražite na sustavu Entrio.

Hiljson Mandela (3. lipnja) – Peti kupe

U Peti kupe stiže Hiljson Mandela. Popularni treper, kojeg nazivaju i ”ocem hrvatskog trapa”, poznat je po svojim energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju brojnu publiku. Njegova karizma i nevjerojatna scenska prisutnost osigurat će da ovaj party bude događaj za pamćenje. Riječ je o ”BE BOLD GO VOTE” partyju koji se održava ususret europskim izborima 9. lipnja, a osim dobre zabave, važna je i poruka #IskoristiSvojGlas #BeBoldGoVote. Ulaz je besplatan, a ulaznicu preuzmite na sustavu Entrio.

Zabranjeno pušenje (7. lipnja) – ŠRC Šalata

Koncertom na zagrebačkoj Šalati, Zabranjeno pušenje obilježit će 40 godina od objave njihovog prvog albuma „Das ist Walter“. „Zenica Blues“, „Selena, vrati se, Selena”, „Anarhija All Over Baščaršija”, „Šeki is on the Road Again” i ostali vječni hitovi, nastali su samo na tom prvom albumu koji je posveta Walteru. Na velikom open air koncertu, 7.6. na Šalati, očekuje nas pravi spektakl i pokoje iznenađenje! Zabranjeno pušenje provest će nas kroz najbolje od najboljeg. Tako će se na listi uz Waltera, sigurno naći omiljeni nam i dobro poznati likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Guzonjinog sina, Ibre, Halida i djevojčica kojima miriše koža. Ulaznice možete pronaći na sustavu Entrio.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE