Tri prugaste vaze iz Sinsayja sjajno funkcioniraju u kompletu

Male vaze su odlična opcija ako želite postići nešto drugačiji izgled. Stvorene su za međusobno kombiniranje i slojevito stiliziranje različitih oblika, visina, boja i materijala od kojih su izrađene. S obzirom na to da je ovakav tip vaza postao popularan, često se mogu pronaći i u setovima. U nastavku smo izdvojili tri modela iz Sinsaya koja funkcioniraju kao set koji je idealan za ljetno uređenje.

U Sinsay se trenutno mogu pronaći tri simpatična prugasta modela. Bijelo plava i bijelo žuta kombinacija izvrsno se uklapaju u klasično ljetno raspoloženje, a s obzirom na to da je riječ uvijek aktualnim uzorcima ovo su vaze koje ćete moći koristiti uvijek za dodavanje malo boje prostoru. Ležernom izgledu doprinosi i činjenica da pruge izgledaju ručno bojane i vidljivi su tragovi kista.

Dimenzije najviše plave vaze su 22 cm x 9 cm, dok su druga dva modela upola niža. Zbog toga vaze sjajno funkcioniraju zajedno, a manje modele čak možete koristiti i kao svijećnjak kao što možete vidjeti u videu iznad.

Foto: Instagram, Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE