Tri zagrebačke terase u centru grada koje osvajaju pogledom

Ljeto u Zagrebu može biti posebno dobro. Sve vrvi događanjima, centar grada otkriva nova kul mjesta za koja niste ni znali da postoje, afterwork kokteli u koje želimo dočekati zalaske. A pogled na zalazak uvjerljivo je najljepši ako se nalazite na nekom od krovova u centru grada.

Srećom takvih lokacija nije nedostajalo nikada u Zagrebu, a ove sezone pridružilo im se i nekoliko novih za koje vjerujemo da će postati hit mjesta u gradu.

Rooftop bar art’otel Zagreb (Petrinjska 7)

Moderni Rooftop bar art’otel Zagreb s predivnim pogledom u centru grada otvoren je nedavno. Rooftop bar art’otel Zagreb idealno je mjesto za ljubitelje modernog uređenja, posebne gradske energije i savršena lokacija za uživanje tijekom cijelog dana, posebno za after-work druženja uz posebno kreirane koktele po kojima je art’otel poznat.

Urbano uređenje, impozantan pogled na grad i zalazak sunca uz originalne koktele s potpisom art’otela te opuštena atmosfera Rooftop bara art’otel Zagreb, kombinacija su kojom će novo mjesto brzo postati popularna lokacija za druženja, izlaske i evente! Radno vrijeme Rooftopa bara art’otel Zagreb je svakim danom od 16 sati do ponoći.

HOH Terrace Bar (Jurjevska 4)

Boutique Hotel HOH smješten je u samom srcu Zagreba, na adresi Jurjevska 4. Uz specijalno osmišljenu ponudu, pogled i ambijent najveći je adut ovog skrivenog mjesta u srcu grada. Pogled na Katedralu, zelenilo i romantično uređenje stvoreno je za jutarnje kave ili popodnevne koktele.
HOH brunch „kod M.J. Zagorke“ poslužuje se od petka do nedjelje od 12 do 15 sati. U ponudi su dva raskošna etažera: Popov toranj i Kula Lotrščak. Etažeri obiluju slatko-slanim kombinacijama poput lisnatog s poširanim jajem, školjki s francuskom salatom, focaccie s mortadelom i pistacijom, palačinki, vafla i drugih delicija koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gastronomske znalce.

U popodnevnim satima vrijeme je za HOH o’clock, kada možete uživati u sedam specialty koktela. HOH Terrace Bar otvoren je svakog dana od 10 do 18 sati, a pitali smo ih što iz selekcije speciality koktela nikako ne smijemo preskočiti. Kokteli koje definitivno morate probati u HOH-u su HOH 1880, The Last Dance i Don’t shoot the pianist.

A’è craft bar (Radićeva 54)

Ako se trebamo sjetiti kafića u Zagrebu koji nudi ‘najzagrebačkiji’ pogled prva asocijacija je A’è craft bar u Radićevoj. Omiljena među domaćima i turistima, ova skrivena romantična oaza usred grada mjesto je stvoreno za prve tople proljetne večeri.

A’è craft bar ima sve što želimo od ugodne i urbane lokacije – smješten u srcu grada, a istovremeno skriven od zagrebačke užurbanosti, interijer u kojem svaki put možete uočiti nove zanimljive detalje i pogled dostojan razglednice. Iako bismo ovdje mogli samo sjediti i upijati dobru energiju, bogata i kreativna ponuda dostojna je konkurencija ambijentu

Foto: Rooftop bar art’otel Zagreb, HOH Terrace Bar, A’è craft bar, Instagram (@janja3110)

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE