U JYSKu je počela velika rasprodaja: Izdvojili smo 25 komada koji su sniženi i do 70 posto!

Svi koji aktivno prate rasprodaje i sniženja znaju da početak ljeta označava sezonske popuste u ponudi mnogih brendova. Kad pričamo o sezonskim sniženjima najčešće se orijentiramo na modne brendove, međutim, ovo je i odličan period godine da osvježite svoj interijer.

Popularni skandinavski brend JYSK trenutno ima veliko sniženje na kojem se mogu naći proizvodi koji su na popustu do 70 posto. Najbrojnije kategorije proizvoda koje se mogu pronaći u ponudi su ručnici, posteljine i zavjese. Redom je riječ o praktičnim i funkcionalnim detaljima s kojima na vrlo jednostavan način možete transformirati ugođaj prostorije. Tako su se i neki od takvih komada pronašli u našoj selekciji.

S obzirom na to da se radi o velikoj rasprodaji, odlučili smo zaviriti i u druge kategorije proizvoda, posebno većih komada namještaja poput kauča, fotelja, tepiha i stolića za kavu. Među našim favoritima možete vidjeli bezvremenske komade o prirodnih materijala koji će se s lakoćom uklopiti u gotovo svaki stil uređenja. Cijelu ponudu možete pronaći na poveznici, a u nastavku smo odabrali 25 komada koje se isplati uhvatiti na ovom velikom sniženju.

Foto: Instagram, JYSK

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE