U Reserved Homeu smo pronašli detalje za kupaonicu na popustu, a mramorni dozatori su hit!

Kupaonica je nerijetko nepravedno zanemaren kutak u našem domu. Često se vodimo time da ovaj prostor treba biti isključivo funkcionalan, a rezultat je taj prostor ne izgleda usklađeno s ostatkom doma. Ako malo bolje razmislite kupaonica može biti odlično mjesto za opuštajuće rituale poput svakodnevne skin care rutine ili malih spa tretmana koje možemo izvesti kod kuće, samo ako malo više pažnje posvetite uređenju ove prostorije.

Najbolji dio ‘makeovera’ kupaonice je u tome što jednostavni dodatci mogu učiniti veliku razliku. Razmislite samo o svim potrepštinama koje se nalaze negdje oko umivaonika ili pak ambalaže sapuna koje narušavaju ujednačenu estetiku. Organizatori sitnica ili dozatori za sapun mogu brzo riješiti taj problem, a cijeli dojam prostorije djelovat će stilski ujednačeno.

Trenutno u Reserved Homeu traje promocija na komade iz ponude za uređenje doma. Među njima smo pronašli dva seta mramornih i kamenih dozatora te spremnika za sapun i pladnjeve za odlaganje nakita ili drugih sitnica koje vas mogu ometati prilikom skin care rutine. Na poveznici možete pronaći sve dodatke za kreiranje ugodnog ambijenta u kupaonici, a u nastavku pogledajte dva neodoljiva seta koja su nam zapela za oko.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE