U Rimu se nalazi jedan od najboljih Harry Potter restorana u Europi!

Za sve obožavatelje Harry Pottera, putovanje u Rim ovoga ljeta može postati prava čarolija, i to zahvaljujući restoranu Incantum. I dok su mnogima zimski dani idealni za uranjanje u čarobni svijet Hogwarts-a, Incantum pruža jedinstvenu priliku da doživite Harry Potter magiju čak i usred ljeta. Ovaj jedinstveni restoran u potpunosti je inspiriran omiljenim čarobnjačkim serijalom, što ga čini nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu!

Restoran Incantum nalazi se na adresi Largo Russel 8 u Rimu, i nadaleko je poznat po svojoj nevjerojatno detaljnoj, tematskoj dekoraciji. Čim zakoračite u ovo mjesto, istog trenutka će vas oduševiti bezbroj detalja iz svijeta Harry Pottera; Zidovi su ukrašeni ilustracijama i simbolima koje će pravi fan odmah prepoznati, a sam interijer je osmišljen tako da dočara atmosferu Hogwartsa s letećim svijećama, čarobnim napicima i detaljima koji podsjećaju na kultne scene iz omiljenog filma.

Što se tiče ponude, Incantum nudi pravi gastronomski doživljaj koji također prati temu Harryja Pottera; Jelovnik uključuje niz jela i pića inspiriranih filmom, a posebno se ističu napitci poput “Butterbeer-a“, dok je od hrane najpopularnija “Hogwarts Pizza“. Jedno od omiljenih jela je desert “Golden Snitch“, koji će vas oduševiti svojim okusom, ali i besprijekornim izgledom koji osvaja sve posjetitelje ovog kultnog mjesta.

Pa, ako vas ovog ljeta put odvede u Rim, svakako posjetite Incantm i obogatite svoje iskustvo uranjanjem u čarobni svijet Harryja Pottera, i to usred jedne od najljepših svjetskih metropola! Više o ovom mjestu otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE