U Sinsay je stigla hit posteljina s volanima koju možete kupiti po najpovoljnijoj cijeni

Nije nikakva tajna da posteljina nije samo funkcionalni element spavaće sobe, već može s lakoćom transformirati prostor i pretvoriti ga u pravu, malu oazu mira i udobnosti. Kvalitetna posteljina nije samo luksuz, već je i investicija u dobar san i zdravlje tijela. Nježna na dodir, prozračna i udobna posteljina može znatno poboljšati kvalitetu sna i opustiti tijelo nakon napornog dana.

Promatrajući trendove sezone, sasvim je jasno kako su volani ponovno u modi, a kao dekorativni elementi na posteljini unose neodoljivu dozu romantičnog šarma i elegancije u spavaću sobu. Ovaj trend se u jednom periodu činio potpuno zaboravljenim, u posljednjih nekoliko sezona se vratio u punom sjaju, a sve češće ga viđamo i kao ukrasni element na odjeći, bluzama te proljetnim i ljetnim haljinama. I zaista, volani dodaju teksturni sloj posteljini ili bilo kojoj drugoj tkanini, stvarajući tako efekt lepršavosti i lakoće.

Nedavno smo pisali o prekrasnoj posteljini s volanima iz Reserved kolekcije koja je oduševila mnoge ljubitelje elegancije i starinske romantike, a sada nas je oduševilo otkriće da je i obožavani Sinsay proširio svoju ponudu i uveo sličan model posteljine s volanima, ali ovaj put po još povoljnijoj cijeni. Ovaj model posteljine dolazi u boho rozoj i romantično bijeloj boji s cvjetićima, te je izrađena od 100% pamuka. S obzirom na sve navedeno, moramo priznati kako je cijena ove posteljine zaista pristupačna, kao i da je iznos od 22,99 EUR najpovoljnija ponuda na tržištu za ovakav kvalitetan proizvod. Naručiti je možete klikom na link!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE