U Sinsayju smo pronašli hrpu ukrasnih jastučnica sa zabavnim ljetnim uzorcima

Za mali ”domapine kick” na ljetnoj terasi ili u dnevnom boravku uvijek se možete poslužiti ukrasim jastucima s fora uzorcima. U ovom kontekstu dobrodošli su svi živopisni printovi i jarke boje, ali pripazite s odabirom kako cjelokupni dojam ne bi bio ”karikaturan” i doslovan. Na tragu toga u ponudi popularnog brenda Sinsay pronašli smo nekoliko zabavnih opcija koje će podići interijer i eksterijer.

Sinsay je poznat po svojoj pristupačnoj ponudi detalja za dom. Zbog toga smo zavirili u kolekciju njihovih noviteta i ugodno se iznenadili ponudom ukrasnih jastučnica s kojima brzo i jednostavno u prostor možete unijeti malo ljetnog raspoloženja. U ponudi se mogu pronaći tradicionalni ljetni uzorci poput limuna, prugica, morskih motiva, a moramo priznati da nas je print s crvenim jastogom osvojio na prvi pogled.

Sve jastučnice dolaze u istoj dimenziji 45 × 45 centimetara pa ih možete lako mijenjati tijekom sezone. Osim toga jastučnice su uglavnom izrađene od stopostotnog pamuka, a prednost uvijek dajemo prirodnim materijalima jer jednostavno izgledaju bolje. U nastavku možete pogledati nekoliko naših favorita.

Foto: Instagram, Sinsay

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE