Uljepšajte svoj dom vazama iz snižene Reserved Home kolekcije za nekoliko eura!

Dizajnerske vaze i vaze neobičnih oblika postali su sveprisutni ukrasni element u modernim domovima Njihova sposobnost da transformiraju prostor i unesu notu elegancije (ili ekstravagancije) postala je ključna u uređenju interijera, barem kada se radi o završnim detaljima. Uzorci, teksture i oblici postaju sve kreativniji, a obožavani Reserved Home uspješno se pozicionirao kao jedan od brendova s najboljom ponudom vaza koje često neodoljivo podsjećaju na dizajnerske komade!

Pa, ako vam je koja vaza s potpisom Reserveda zapela za oko, sada je pravo vrijeme za shopping, jer na Reserved stranicama upravo traje veliko sezonsko sniženje zahvaljujući kojemu gotovo sve njihove modele sada možete nabaviti po znatno sniženoj cijeni! Među mnoštvom modela koje nude, ponajviše se ističu one koje krase neobični, geometrijski oblici, a koje su u Reservedu dostupne u širokom spektru boja, materijala i uzoraka, zbog čega smo sigurni kako će baš svatko pronaći model po svom guštu! Nas su ipak najviše osvojile vaze prirodnih, zemljanih boja koje dolaze s neobičnim, ukrasnim ručkama, a koje zasigurno neće proći nezapaženo. Jednako su nas oduševili i modeli s upečatljivim mramornim uzorkom koji će s lakoćom unijeti dozu luksuza u svaki prostor i savršeno se uklopiti u trendove modernog dizajna interijera.

Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita koje možete nabaviti po cijeni do 8 eura, a cjelokupnu ponudu međusezonskog sniženje istražite na linku.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE