Ulov sezone: IKEA ima hit posteljinu koja hladi!

Ljeto je vrijeme koje mnogi od nas vole primarno zbog sunčanih dana, godišnjih odmora uz more i nošenja lagane, prozračne odjeće. No, uz sve te prednosti, visoke temperature mogu donijeti i mnoštvo neugodnosti, posebno kad je riječ o mirnom snu. I zaista, u vrućim mjesecima koji nam dolaze, dobar san često postaje luksuz koji si teško možemo priuštiti bez upaljenog klima uređaja. No, IKEA ima rješenje koje bi moglo transformirati vaše spavanje ljeti – posteljinu koja hladi i osigurava ugodan san čak i tijekom najtoplijih noći!

TikTok influenser Andro Anić, poznatiji kao @hey_andro, otkrio je ovo inovativno rješenje i podijelio svoje oduševljenje sa svojim pratiteljima. Prema njegovim riječima, IKEA Rosenvial navlaka za madrac ne samo da regulira tjelesnu temperaturu, već pruža i osjećaj svježine, što vam omogućuje miran, san čak i tijekom najtoplijih noći. No, kako točno ova posteljina funkcionira i što je čini tako posebnom?

@hey_andro A što vi najradije gledate? 😂📺✨ #fyp #foryou #balkan #balkantiktok #televizija #tvprogram #potjera #masterchef #plodovizemlje #zabava #hrt #novatv #nateleviziji #viralvideo ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Riječ je o IKEA Rosenvial navlaci za madrac koja je posebno dizajnirana kako bi vam pružila osjećaj hlađenja. Ova navlaka ne upija toplinu, već ju aktivno odbija, te tako pruža ugodan i dugotrajan osjećaj svježine. Navlaka je ispunjena sitnim vlaknima premazanim voskom, što pomaže u održavanju optimalne temperature tijela tijekom cijele noći. Osim što regulira tjelesnu temperaturu i pruža udoban san, Rosenvial navlaka za madrac štiti vaš madrac od mrlja i prljavštine, što produžuje njegov vijek trajanja. Dakle, osim što ćete se osjećati svježije, vaša posteljina će uz ovu navlaku duže trajati i ostati čista.

Rosenvial navlaka za madrac dostupna je u različitim dimenzijama, a cijene se kreću između 34,99 i 69,99 eura, ovisno o veličini. Navlaka za jastuk, dimenzija 50×60 cm, može se nabaviti po cijeni od 12,99 eura. Iako su ove navlake izuzetno popularne i često rasprodane, IKEA planira nove zalihe već sredinom lipnja, pa vrijedi pratiti stanje na njihovoj web stranici.

Pa, ako se i vi borite s ljetnim vrućinama koje vam ometaju san, razmislite o investiciji u IKEA Rosenvial posteljinu koja će vam pomoći da prebrodite vruće noći i osigurate si miran i kvalitetan san!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE