Zagrebački lokal završio na prestižnoj listi kafića s najboljom kavom u Europi!

Istinski ljubitelji kave svakoga dana hrle u kafiće širom svijeta u potrazi za savršenom šalicom. Bilo da preferirate latte, cappuccino, kavu s mlijekom ili bez njega, s dodatkom šećera ili različitih sirupa, kava je postala neizostavan dio svakodnevnog života i kulture, a potraga za najboljom kavom jedna je od omiljenih aktivnosti, kako domaćih posjetitelja, tako i sve brojnijih turista.

A kada je riječ o kavi, možemo slobodno reći kako naš Zagreb posljednjih godina doživljava pravi procvat u ponudi specialty coffee lokala, te postaje sve prepoznatljiviji po svojim vrhunskim kafićima koji nude kvalitetnu kavu, često pripremljenu od zrna iz renomiranih svjetskih regija. Potvrda kvalitete kave koja se poslužuje u Zagrebu dodatno je naglašena u trenutku kada dobro poznata Quahwa uvrštena na listu 50 najboljih kafića u Europi, prema portalu Enjoy Travel.

Ovaj jedinstveno uređeni caffe bar nalazi se u srcu živahne hrvatske prijestolnice, te privlači domaće i strane posjetitelje, te sve one željne izuzetne jutarnje, popodnevne ili večernje kave. Želite li se okušati u kuhanju vlastite vrhunske kave, pregledajte njihovu ponudu kave u zrnu! Zrna kave koje serviraju u Quahwi dolaze iz različitih regija diljem svijeta, uključujući prijestolnice proizvodnje kave kao što su Brazil, Kolumbija i Kenija. Ako ste pak gladni, uz kavu naručite kolač i uživajte u ispijanju najfinije kave na njihovoj terasi okupanoj toplim, hrvatskim suncem!,” kaće Enjoy Travel.

Potpunu listu otkrijte na linku!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE