Znamo gdje kupiti najtraženije čaše za koktele po najpovoljnijoj cijeni

Ljeto je na vratima, a to znači da je stiglo vrijeme za uživanje u osvježavajućim koktelima i druženjima na otvorenom. A osim omiljenog društva, neizostavan dio svakog savršenog koktela je čaša koja ga čini posebnim. I dok društvene mreže vrve slikama neobičnih i elegantnih koktelskih čaša, postalo je sasvim jasno da su postale novi hit ove sezone.

I zaista, u posljednje vrijeme društvene mreže doslovce preplavljuju slike koktela u čašama koje su daleko od uobičajenih. Riječ je o čašama koje dolaze u raznim oblicima i veličinama, od onih sa nepravilnim drškama do onih sa vibrantnim bojama i neobičnim teksturama. Mnoge od njih izgledaju kao da su izašle iz dizajnerskog studija, te izgledaju kao prava mala remek djela koja će pružiti poseban šarm svakom piću. Svojom estetikom mogu podići bilo koji događaj, bilo da organizirate opuštenu večeru s prijateljima ili nešto svečaniju proslavu.

Iako takve čaše često dolaze s cijenom koja odgovara njihovom ekskluzivnom izgledu, ipak postoje mjesta gdje ih možete pronaći po pristupačnijim cijenama. Najtraženije modele pronašli smo na Temuu, a u nastavku smo izdvojili naše favorite!

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE