10 jednodijelnih badića koje vrijedi ‘uloviti’ u high street ponudi

Do kalendarskog početka ljeta dijeli nas još manje od mjesec dana te ne sumnjamo kako ste već počeli planirati ovogodišnje ljetovanje ili barem kratki vikend izlet na more. Također nas ne čudi ako ste, pretražujući ponudu apartmana ili letova, usput zavirili i u web trgovine svojih omiljenih modnih brendova. Ljetne kolekcije i noviteti brojniji su iz dana u dan, a snalaženje u moru artikala ponekad nije najlakši zadatak, no uvjereni smo kako nećete pogriješiti ako u svoju “košaricu” dodate jedan atraktivni jednodijelni kupaći kostim.

Iako nisu najsretniji odabir za sunčanje, jednodijelni kostimi imaju puno dobrih strana. Za početak, otkrivaju mnogo manje kože od dvodijelnih modela, što mnogima od nas daje određenu dozu samopouzdanja i bezbrižnosti na plaži. Također, ovakvi modeli nerijetko mogu funkcionirati i u formi ljetnih topova – ako se ogrnete pareom ili preko badića obučete svoju najdražu “casual” suknju, spremni ste da nakon plaže produžite u šetnju, kavu ili ručak.

Kako biste pronašli onaj savršeni jednodijelni badić koji će svakog ljeta biti vaš omiljeni suputnik, za vas smo izdvojili naših 10 high street favorita koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. Ako se pronalazite u otmjenoj “old money” estetici, nećete pogriješiti ako se odlučite za akromatske boje te model jednostavnog kroja s kontrastnim porubima. A za sve zaljubljenice u maksimalističke, razigrane stilove, tu je niz badića s upečatljivim životinjskim uzorcima, raznobojnim prugicama ili pak “statement” metalnim ukrasima.

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, COS, Massimo Dutti

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE