10 najljepših bijelih badića koji će istaknuti vaš preplanuli ten

Ljeti je u kontekstu modnih kombinacija neizostavna svjetla paleta boja, koja osim estetske privlačnosti nosi i brojne pogodnosti za naše zdravlje. Svijetle boje bolje reflektiraju sunčevu svjetlost u odnosu na tamne boje, što pomaže u smanjenju apsorpcije topline i rizika od pregrijavanja te održavanju normalne tjelesne temperature. A osim što nam je u bijeloj odjeći nerijetko ugodnije i manje vruće, ona će savršeno naglasiti naš preplanuli ten za vrijeme i nakon ljetovanja.

Stoga nas nimalo ne čudi što su i ovog ljeta među najpoželjnijim modnim komadima upravo bijeli modeli – od haljina i suknji do otmjenih kompleta i traperica. Također, mnogo pozornosti dobivaju i minimalistički bijeli modeli kupaćih kostima, koji su odlična modna investicija za baš svaki ormar.

Ako ste i sami u potrazi za badićem koji će savršeno upotpuniti vašu osunčanu kožu, imamo nekoliko prijedloga za vas. Ni ove sezone nećete pogriješiti s asimetričnim “cutout” jednodijelnim kupaćim kostimom, kao ni s dvodijelnim modelom s retro “balconette” grudnjakom. Vrlo su popularni i bijeli modeli s kontrastnim crnim obrubima, kao i badići zanimljive rebraste teksture. Deset modela koje smo izdvojili iz aktualne high street ponude mogu vam poslužiti kao izvor inspiracije za shopping!

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE