10 torbica koje će dodati dašak dobrog stila svakom svečanom looku

Iako male torbice u dnevnim lookovima u posljednje vrijeme sve više gube na popularnosti, u svečanim prilikama su i dalje apsolutni “must-have”. Statement večernja torbica dodat će dašak šarma i osobnosti čak i najjednostavnijem looku, stoga nije loše uoči sezone vjenčanja uložiti u model manjih dimenzija koji zanimljivim dizajnom privlači poglede.

I dok je zimska party sezona najčešće u znaku blještavila i šljokica, u onoj ljetnoj nećete pogriješiti ako dramatične modele torbi zamijenite nešto romantičnijima. Primjerice, umjesto strukturirane torbe s cirkonima odaberite vrećasti model na stezanje ukrašen šarenim perlicama, resama ili pločicama sedefastog sjaja, kakvi su trenutačno vrlo dobro zastupljeni u high street ponudi.

U aktualnim kolekcijama i dalje uočavamo velik broj torbi inspiriranih hit modelima američkog brenda Cult Gaia, najpoznatijeg po svojim upečatljivim modnim dodacima. U pitanju su najčešće mikromodeli zanimljivog oblika, poput viralne metalne torbice plosnatog oblika (pronaći ćete ih u Mangu i Zari!) ili pak maksimalistički stilovi s morskim motivima poput školjki ili bisera. Ovakve su torbe idealan izbor za ljetna vjenčanja, bilo da ste u ulozi mladenke ili gošće. Statement torbica je sjajan način da vaš stil i osobnost dođu do izražaja u prigodama s nešto formalnijim dress codeom, stoga nemojte bježati od razigranih oblika te nepredvidljivih ukrasa i materijala. Deset torbica koje smo izdvojili u nastavku poslužit će vam kao sjajan izvor inspiracije!

Foto: Instagram, Mango, Zara, Reserved, Massimo Dutti

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE