Bershka ima preslatku lanenu mini haljinu s ljetnim motivima

Lan je materijal kojem se često okrećemo tijekom ljetnih mjeseci. Hlače, prsluci, košulje ili haljine, ovaj materijal u svakom modelu i kroju istovremeno izgleda jako profinjeno i ležerno. Ovaj lagani materijal dopušta koži da diše, upija vlagu te je jako izdržljiv pa na svoje omiljene lanene komade možete računati iz sezone u sezonu.

Iako su nam prve asocijacije na lan neutralne boje, gotovo minimalističke kombinacije, laneni komadi mogu biti i razigrani. To potvrđuje preslatka mini haljina iz Bershke. Na bijeloj pozadini ističu se ljetni motivi poput smokava, agruma, školjkica i koktela te čine jedinstven ljetni print. Uz te zanimljive detalje, haljina se na leđima i veže dugim trakicama.

Što se tiče materijala, haljina je u potpunosti izrađena od prirodnih materijala, podstava je načinjena od viskoze, dok je glavni materijal mješavina pamuka i lana zbog čega je ova haljina definitivno ugodna za nošenje i na visokim temperaturama. Model se trenutačno može pronaći u online prodaji te u fizičkim trgovinama.

Foto: Instagram, Bershka

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE