Havaianas ima suradnju s Dolce&Gabbanom: Jesu li ovo najljepše japanke sezone?

Posljednjih godina japanke polako prestaju biti sinonim za ležernost te sve češće zauzimaju mjesto i u vrlo elegantnim outfitima. Uz stylish modele brendova kao što su The Row i Khaite, trendseterice u skladu s “wrong shoe theory” trendom sve češće posežu i za klasičnim (i praktičnim) Havaianas modelima. A s rastućom popularnosti maksimalističkih trendova, ne sumnjamo kako će mnoge razveseliti vijest kako je brazilski brend udružio snage s Dolce & Gabannom, predstavivši nikad živopisniju kolekciju japanki.

Limitirana kolekcija predstavila je ikonični dizajn japanki podignut na novu razinu zahvaljujući prepoznatljivim uzorcima talijanske modne kuće. Uniseks modeli dolaze u četiri različite varijante – dvije ukrašene odvažnim životinjskim uzorcima te dvije nadahnute estetikom Mediterana i Sicilije. Diskretan Dolce&Gabanna logo pridružio se onom marke Havaianas na gornjem dijelu japanki, dok se žarke boje i motivi isprepliću na potplatu.

Ne sumnjamo kako će ove japanke postati “must-have” brojnih fashionistica u ljetnim mjesecima, a ako su ovi vibrantni modeli osvojili i vas možete ih pronaći na Havaianas.com maloprodajnoj cijeni od 139 dolara.

Foto: Havaianas

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE