Izabel Kovačić lansirala lanenu kolekciju ‘Chic de Lin’

Chic de Lin je najnovija capsule kolekcija renomiranog brenda IZAKOVA, koja donosi bezvremensku eleganciju i udobnost kroz korištenje prirodnih materijala. Ova kolekcija, izrađena od 100% prirodnog lana, spaja sofisticirani dizajn s ekološkom održivošću, čineći je idealnim izborom za modernu ženu koja cijeni kvalitetu i brine o okolišu.

Kolekcija je pažljivo osmišljena s ciljem da zadovolji potrebe današnjih žena koje traže odjeću koja je istovremeno moderna, udobna i ekološki prihvatljiva. Svaki komad iz kolekcije odiše strastvenim pristupom detaljima, vrhunskom izradom i autentičnošću.

Chic de Lin kolekcija uključuje nekoliko ključnih komada koji su dizajnirani kako bi pružili maksimalnu svestranost i udobnost:

  • Laneni prsluk: Ovaj komad dostupan je u dvije elegantne boje, Mocha Dream i Ivory Breeze. Prsluk se može nositi samostalno ili u kombinaciji s drugim odjevnim predmetima, pružajući tako bezbroj stilskih mogućnosti.
  • Lanena suknja: Također dostupna u bojama Mocha Dream i Ivory Breeze, ova suknja spaja eleganciju i udobnost, čineći je savršenim izborom za različite prilike, od casual dnevnih izlazaka do svečanijih događanja.

Glavne karakteristike Chic de Lin kolekcije uključuju:

  • Prirodni materijali: Korištenje lana osigurava izuzetnu prozračnost, mekoću i dugotrajnost, čineći ove komade idealnim za tople ljetne dane i prijelazne sezone.
  • Održiva moda: Brend IZAKOVA posvećen je smanjenju ekološkog otiska, koristeći ekološki prihvatljive procese proizvodnje, čime doprinosi očuvanju okoliša.
  • Bezvremenski dizajn: Kombinacija klasičnih krojeva i modernih detalja čini ovu kolekciju idealnim izborom za svaku priliku, osiguravajući dugovječnost komada u garderobi.
  • Prilagođena udobnost: Odjeća je dizajnirana tako da pruža maksimalnu udobnost, posebno važno u osjetljivim periodima poput trudnoće, čime se dodatno povećava vrijednost i praktičnost svakog komada.

Izabel Kovačić, osnivačica brendova lunilou i IZAKOVA, izjavila je kako je Chic de Lin kolekcija rezultat posvećenosti vrhunskoj kvaliteti, održivosti i želje da se ponudi nešto zaista posebno. Svaki komad iz kolekcije osmišljen je s ciljem da postane omiljeni dio ormara, ne samo zbog svog estetskog izgleda već i zbog udobnosti koju pruža.

Za više informacija o Chic de Lin kolekciji i za narudžbe, posjetite web stranicu IZAKOVA ili pratite brend na društvenim mrežama.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE