Izgledaju sjajno! Novi Zara modeli sandala ukrašeni su diskretnim mašnicama

Krajem prošle godine odjednom smo posvuda počeli viđati mašne i vrpce. Pojavile su se na torbama, cipelama, nakitu i odjeći, ali i u frizurama trendseterica. Iako je ovaj mikrotrend došao naglo i još brže nestao (pogotovo nakon što je završilo blagdansko raspoloženje), teško da možemo reći da smo se u potpunosti pozdravili s mašnama. Neizostavni u vrlo popularnim hiperženstvenim estetikama poput “coquette” i balletcore stila, ovi bezvremenski ukrasi su i dalje iznimno poželjni, pogotovo ako pričamo o cipelama.

I dok smo prethodnih sezona viđali mnogo voluminoznih i predimenzioniranih mašni, ove sezone su one nešto diskretnije i nježnije – pogledajte samo modele Miu Miu ili Guccija. Njihovu je popularnost, naravno, prepoznala i Zara, koja je ovih dana u svoju kolekciju dodala čak četiri modela sandala ukrašena romantičnim mašnicama.

Najprije nam je za oko zapeo minimalistički model s trendi “kitten” potpeticom izrađen od imitacije kože, dostupan u crnoj i bijeloj boji. Riječ je o sandalama na vezanje s tankim remenčićima koje vrlo lako možemo zamisliti u gotovo svakoj ljetnoj prilici. Tu je i model natikača s nešto višom potpeticom koje krase dvije mašne, koji dolazi u hit nijansi sezone – ledenoplavoj. A oni koji traže stabilnost i udobnost neće pogriješiti ako se odluče za sandale ravnih potplata u neutralnoj bež boji.

Foto: Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE