Kako odabrati vjenčano prstenje bez probijanja budžeta?

Koliko god se radovali danu u kojem ćemo izreći vječno ‘da’ svojoj boljoj polovici, s druge strane mnogima organizacija vjenčanja zadaje poprilično velike glavobolje. Od odabira vjenčanice, lokacije na kojoj će se samo vjenčanje održati, pa sve do malih detalja koji čine veliku razliku, svemu tome trebamo pridati jednaku pozornost kako bismo ispunili vlastita očekivanja, a koja su često poprilično visoka… 

U životu postaje dani kojih se rado sjećamo, a nerijetko su takvi dani upravo oni u kojima smo donijeli jednu od najvažnijih odluka u životu. Jedan od takvih dana je zasigurno vjenčanje, kruna naše ljubavi, ali i događaj koji često izaziva najviše stresa oko same organizacije. Osim što pazimo na svaki detalj jer želimo da se taj dan svi osjećamo ugodno te da sve bude savršeno, ono što nerijetko zaboravimo jest u cijelom tom procesu i uživati. Također, svjesni smo da maleni detalji čine veliku razliku kada je organizacija vjenčanja u pitanju, a iako se najčešće u fokusu nalazi sam odabir vjenčanice, jednaku ulogu u stvaranju cjelokupnog dojam ima i odabir nakita, posebno kada govorimo o vjenčanom prstenju.  

Vjenčano prstenje simbol je našeg vječnog ‘da’ te trajna uspomena koju ćemo zauvijek nositi, stoga je važno odabrati savršen model koji nam nikada neće dosaditi. Upravo zato kada birate vjenčano prstenje, prednost pružite modelima koji nekako najviše odražavaju vaš stil i karakter te najbolje odražavaju vas kao par. 

Nadalje, odabir  savršenog vjenčanog prstenja započinje određivanjem budžeta i istraživanjem različitih materijala, poput žutog, bijelog, ružičastog zlata ili platine, uzimajući u obzir njihovu izdržljivost i cijenu. Ostati u zadanom budžetu jedan je od najvećih izazova u organizaciji samog vjenčanja, pa tako obratite pozornost na vjenčano prstenje jednostavnog i klasičnog dizajna koje je nosivo, elegantno, svojim dizajnom vječno te često nešto prihvatljive cijene. 

Iz sezone u sezonu, kada su modeli vjenčanih prstenja u pitanju, glavnu riječ definitivno ima zlatarna Prahir Fine Jewellery, poznata po bogatom izboru nakita koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ručno dovršen. Tako je svaki komad nakita unikatan, a zbog čega ima posebnu vrijednost.  Zagrebačka obitelj Prahir zlatni i dijamantni nakit te zaručničko i vjenčano prstenje kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije, pa tako baš svatko može pronaći nešto za sebe.  

Kako biste s lakoćom pronašli vjenčano prstenje po vašoj mjeri i koje će trajati godinama, a istovremeno ostali u okviru budžeta, sjajna vijest je ta da prekrasne modele burmi možete pronaći na sjajnom popustu od 35 posto! I ne zaboravite, ono što vjenčano prstenje čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocija koja je utkana u njega te koja s godinama postaje jedna od najvrjednijih uspomena. Više modela pogledajte na linku.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE