Lady Gaga se vratila! Svi pričaju o impresivnom outfitu od – autodijelova

Lady Gaga nam je ovog tjedna potvrdila kako su nepredvidljivi lookovi na crvenom tepihu i dalje dio njezinog imidža. I dok je 2010-ih plijenila pažnju nezaboravnim i vrlo provokativnim red carpet izdanjima (sjetimo se samo haljine od mesa!), Gaga se posljednjih godina posvetila glumačkoj karijeri, a na premijerama i dodjelama nagrada birala je nešto klasičniji holivudski glamur.

Dakako, spomenute kombinacije i dalje su često imale zanimljivi zaokret, no moramo priznati kako smo se zaželjeli njezine odvažne teatralnosti – pogotovo nakon što je izostala s Met Gale početkom mjeseca! Ipak, ovog je četvrtka na svjetskoj premijeri svog koncertnog filma, Gaga Chromatica Ball, pop diva ponovno prigrlila avangardnu estetiku zbog koje smo je i zavoljeli.

U pitanju je izdanje koje ćemo zasigurno još dugo pamtiti – duga bijela haljina uokvirena dijelovima automobila i čeličnih šipki. Također, do izražaja je ponovno došla i njezina ljubav prema vrtoglavo visokim cipelama – monokromatsku je kombinaciju upotpunila čizmama na vezanje s opasnom platformom. Ovo futurističko izdanje osmislio je je argentinski dizajner Selva Huygens koji stoji iza istoimenog brenda Selva, dok je za styling bio zadužen Gagin dugogodišnji suradnik Nicola Formichetti. “Na crvenom tepihu sam im rekla da je ovo dio automobila. Pitali su me kakvog, a ja sam rekla – ne znam, nisam mehaničarka”, prokomentirala je u svome stilu na Instagramu.

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE