Look koji ćemo ‘iskopirati’: Pull&Bear prugasti prsluk i usklađene hlače

Da će prsluci i ove sezone biti apsolutni modni hit postalo je jasno još početkom proljeća. Trend koji je dominirao prošlim ljetom vratio se u punom jeku, potpuno preplavivši high street ponudu. Ipak, modeli su ovoga puta raznovrsniji nego ikad. Dok smo prošle sezone pretežito viđali klasične lanene prsluke strogog kroja, sada su sve brojniji vrlo ženstveni, strukirani “longline” prsluci, ali i zanimljivi rekonstruirani modeli nešto otvorenijeg tipa.

Tako u posljednje vrijeme viđamo mnogo asimetričnih prsluka, američkih ovratnika i stilova otkrivenih ramena, a model iz nove Pull&Bear kolekcije na prvu je privukao našu pažnju. Riječ je o prsluku naizgled jednostavnog, ravnog kopčanja, sa svega jednim dugmetom na prednjem dijelu. Ipak, stražnji je dio nešto zanimljiviji – sastoji se od dvaju širokih, ukriženih naramenica. Šik dojmu ovog modela također doprinosi diskretan prugasti uzorak (ako vam se ne sviđa, možete odabrati i klasičnu sivu boju).

A za sve one koji vole monokromatske, zaokružene lookove, tu su i pripadajuće hlače širokih nogavica s naborima oko pojasa. S obzirom na to da je riječ o modelu s podesivim pojasom na vezanje, ne sumnjamo kako je vrlo prilagodljiv i udoban, što ga čini idealnim i za dnevne kombinacije u toplim danima.

Foto: Instagram, Pull&Bear

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE