Najljepši ‘statement’ nakit koji će sjajno zaokružiti baš svaki styling!

Nakon što već godinama inspirira svojim jedinstvenim outfitima i životnim stilom, somalijsko-norveški model Rawdah Mohamed spremna je za lansiranje svoje kolaborativne kapsulne kolekcije nakita s Crystal Haze Jewelry.
 
Posljednjih godinu dana Rawdah je usko surađivala s osnivačima brenda Crystal Haze Jewelry kako bi kreirali zajedničku viziju nakita. Ova suradnja je važna točka u karijeri Rawdah. Kapsulna kolekcija se sastoji od šest jedinstvenih komada i svaki komad nakita veže se uz jedinstvenu priču i ima ulogu u njenom životu: O Crystal Haze kaže: “Divim se njihovim kreativnim umovima i dizajnu – koji smatram prekrasnom kombinacijom razigranih i elegantnih statement komada”. 

Kako bi odala poštovanje svojim afričkim korijenima Rawdah je kolekciju bazirala na povijesti i tradiciji Afrike koristeći motive mimoze, drva iz centralne Afrike. Cilj nakita bio je stvoriti balans, redizajnirati i kreirati novi nakit s DNK brenda Crystal Haze i što se postiglo jer svaki od šest komada nakita odiše notama oba brenda.„Vjerujem da smo postigli ono čemu stalno težim – autentičnosti i inovaciji proizvoda“ rekla je Rawdah.

 
Osnivači brenda Crystal Haze ponosni su što je ikona poput Rawdah Mohamed dio njihove priče: „Ponosni smo što je Rawdah surađivala s nama na ovoj jedinstvenoj suradnji. Godinu dana tajimo priču Crystal Haze x Rawdah i jedva smo dočekali da je ispričamo. Sama mogućnost suradnje s Rawdah je bila divna, tako da je cijeli ovaj naš put bio zanimljiv, Rawdah je očaravajuća!“ 

Ova kapsulna kolekcija sadrži šest jedinstvenih komada nakita dostupnih online, a u prodaji je od 30. siječnja 2023. Rawdah Mohamed surađivala je sa brendovima poput British Vogue, Vogue Arabia, Vogue Business, V Magazine, i-D Magazine, Bally, Balmain, Nars i Armani. Prvi je norveški model koji je istovremeno bio na naslovnici rujanskog izdanja Costume magazinea i u beauty editorialu Elle – Norway. 

Foto: PR

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE