Nova suradnja: Adidas lansirao 3 neodoljiva izdanja Handball Spezial tenisica

Brendovi Adidas i Sporty & Rich prošle su godine imali vrlo uspješnu suradnju, predstavivši zajedničku inačicu omiljenih Sambica, a sada za svoje obožavatelje imaju novu poslasticu. Riječ je o novom izdanju drugog Adidasovog popularnog retro modela – tenisica Handball Spezial, koje zbog sličnosti s bestsellerom brenda nazivaju i “Sambinim rođakom.”

Iako osnovana tek 2019., marka Sporty & Rich može se pohvaliti velikom bazom lojalnih kupaca. Osnivačica brenda, talentirana Kanađanka Emily Oberg, osmislila je vrlo prepoznatljivu estetiku (koja maksimalno dolazi do izražaja na Instagramu), a njezini su udobni dnevni komadi postali sinonim za luksuzan, a opet vrlo neopterećen izgled. U svojoj najnovijoj kolaboraciji s Adidas Originalsom, Sporty & Rich nije mnogo izmijenio kultni Handball Spezial, ali mnogi će se složiti kako su sitnim alteracijama ustvari postigli mnogo.

Sva tri modela iz suradnje uključuju gumene potplate, krem bijele pruge i nešto deblje vezice, a izrađeni su od antilop kože u smeđoj, zelenoj i ružičastoj boji ponuđenim kao opcija. Iznad krajnje stražnje trake nalazi se oznaka Sporty & Rich u zlatnoj boji. Iako se ne razlikuju mnogo od standardnih linijskih modela, Sporty & Rich izdanja osvojila su kupce svojim neodoljivim nijansama te ne sumnjamo kako će se i ovoga puta rasprodati brzinom svjetlosti.

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE