Ovoj minimalističkoj haljini iz Massimo Duttija predviđamo status bestsellera!

Ljetne kolekcije redovito obiluju uzorcima i bojama, no ako čak i ljetnim danima najradije birate jednostavne i klasične modele svakako biste trebali zaviriti u ponudu Massimo Duttija. Ovaj high street brend poznat je po svojim otmjenim komadima, nerijetko izrađenim od kvalitetnih prirodnih materijala. Iako ćete za njih u pravilu morati izdvojiti više novca nego za modele ostalih brendova grupacije Inditex, u ponudi Massimo Duttija češće ćete naletjeti na komade imune na trendove, koji vas uz pravilnu njegu mogu pratiti godinama.

Ljetne kolekcije Massimo Duttija redovito uključuju mnogo pamuka, popelina i lana, a ovogodišnja linija nije iznimka. Među mnogobrojnim lanenim komadima koji donose odličan omjer cijene i kvalitete istaknula se otmjena haljina u bijeloj boji, kontrastnih crnih šavova i obruba. Iako je riječ o vrlo decentnom i jednostavnom kroju, uvjerit ćete se kako može učiniti mnogo za vašu figuru – uzorak okomitih pruga vizualno će je izdužiti, a naglašeni struk i zvonolika suknja stvorit će vrlo ženstvenu siluetu.

Jedna od prednosti ove haljine je i njezin sastav. Izrađena je većinski od lana, s oznakom certifikata organskog, europskog uzgoja. Tkanje nije previše gusto, što ovaj model čini idealnim čak i za one najviše temperature. Haljina je u kratkom roku postala pravi hit na Instagramu, a s obzirom na to da s webshopa nestaje brzinom svjetlosti potpuno je jasno da je u pitanju pravi ljetni modni hit!

Foto: Instagram, Massimo Dutti

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE