Rihanna je lansirala viralnu kampanju: Glavne zvijezde su njezin sin i ASAP Rocky

Iako je oduvijek poznat po odličnom stilu, ASAP Rocky odnedavno ima nešto aktivniju ulogu na modnoj sceni. Osim što radi kao kreativni savjetnik za F1, prošloga smo mjeseca svjedočili njegovom dizajnerskom debiju na reviji brenda AWGE na pariškom Tjednu mode. Također, Rocky nam je potvrdio da mu sjajno leži i uloga modela – najprije u kampanjama za Bottegu Venetu, a zatim na novim promo fotografijama brenda Savage X Fenty njegove odabranice Rihanne.

Riječ je o kampanji za novu kolekciju brenda donjeg rublja koja uključuje bokserice, gaćice i majice u setovima. Na fotografijama se Rockyju pridružio dvogodišnji sinčić RZA, kojemu modeling također nije stran jer se nedavno uz Rockyja i mlađeg brata Riota pojavio u reklami koju je povodom Očevog dana režirala američka umjetnica Carrie Mae Weems za Bottegu Venetu.

Nova Savage X Fenty kampanja donosi minimalističke fotografije oca i sina odjevenih u usklađene stylinge koje su smjesta raznježile obožavatelje slavnog para. Rocky je pozirao pridržavajući malenog RZU na ramenima, a na jednoj od fotografija otkrio je riječ “dad” (“tata”) ispisanu uz pomoć pletenica na stražnjoj strani glave.

Ovo nije prvi put da je Rocky podržao svoju partnericu Rihannu u nekom od njezinih mnogobrojnih poslovnih pothvata. Prošle je godine promovirao balzam za usne njezinog kozmetičkog brenda Fenty Beauty, snimivši prigodnu pjesmu i kratki spot. Iako je očito kako se stylish reper sjajno snalazi u modnim vodama, njegovi se fanovi nadaju kako ga novi angažmani neće previše udaljiti od glazbe (kao što je bio slučaj kod njegove partnerice).

Foto: Instagram

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE