Sandale s ‘prstenom’ su omiljeni izbor trendseterica: Evo gdje ih pronaći

Ove ljetne sezone neke od najzanimljivijih trendova viđamo upravo među obućom. Specifičnim modelima poput sandala s cvjetovima, mrežastih natikača, “ballerina” natikača pridružio se još jedan model koji neprestano viđamo na modno osviještenim influencericama. Riječ je o ”toe-ring” sandalama koje imaju dodatni remenčić koji prelazi preko palca.

”Toe-ring” sandale nisu novi model, štoviše ovakav stil obuće može se kupiti svake ljetne sezone, međutim ove godine našao se na modnom radaru trendseterica. Također, mnogi će se sjetiti da su bile poprilično prisutne i sredinom 2000-tih, a tada kao i danas, neki ih obožavaju, dok drugima nikako nije privlačna ideja naglašavanja dijelova stopala.

Trenutačno su jednako popularni glomazni modeli koji praktički obavijaju cijelo stopalo i decentni modeli s jako tankim trakicama te modeli koji na palcu imaju metalne ukrase. Osim dodatnog remenčića na palcu, najčešće je riječ o jako jednostavnim sandalama koji su izrađene od kože te djeluju čisto i ”geometrijski” pa zbog toga sjajno funkcioniraju u ormarima obožavateljica minimalizma.

Da se zaista radi o trendu kojeg nećemo prestati viđati do kraja ljeta potvrđuje činjenica da ih možete pronaći u ponudi svih high street brendova. U nastavku smo izdvojili nekoliko različitih modela koje možete odabrati ako želite sudjelovati u ovom trendu.

Foto: Instagram, Alohas, Bershka, COS, Mango, Vagabond, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE