Stylish traper prsluk iz H&M-a rasprodao se u trenu i najavio veliki trend

Trend prsluka u formi topa obilježio je prošlo ljeto, potvrdivši kako se još uvijek nismo spremni oprostiti od trendova 2000-ih koji su proteklih godina vodeća modna inspiracija. Prsluci su se, očekivano, vratili i ove sezone, iako u nešto drugačijem obliku. Kao što smo ranije pisali, nakon ravnih i strogih krojeva unisex izgleda, elegantni “longline” prsluci naglašenog struka potpuno su osvojili trendseterice. Ipak, čini se kako tu nije kraj evolucije ovog trenda.

S obzirom na to da se sve više udaljavamo od uniformirane “old money” estetike, mijenjajući je manje ispolirani, maksimalističkim stilovima, trend prsluka se također počeo prilagođavati ovim novim strujama. Već sada možemo vidjeti fashionistice koje prsluke nose u njihovoj izvornoj formi, kao gornji odjevni predmet u slojevitim kombinacijama kakve su obilježile početak 2010-ih. Otkopčani i nonšalantno prebačeni preko majica i haljina, prsluci su tako poprimili nešto ležerniji i manje ozbiljan izgled koji bez problema pronalazi svoje mjesto u sve popularnijim “boho šik” lookovima.

U skladu s time, osim prsluka prvenstveno namijenjenih za nošenje u kompletu ili uz odijelo, sve prisutniji su traper modeli kakve pamtimo iz svojih osnovnoškolskih dana. Sve je izvjesnije kako će upravo jeans prsluci biti sljedeći modni “must-have”, što potvrđuje i pomama koju je izazvao traper model iz nove H&M kolekcije. Riječ je o “longline” modelu od trapera “ispranog” izgleda, s presvučenom dugmadi i džepovima na prednjem dijelu. Model se rasprodao u trenu, no uvjereni smo kako će mnogi od vas pritisnuti gumb “obavijesti me” u nadi da će uskoro ponovno biti u ponudi. Razumijemo i zašto!

Foto: Instagram, H&M

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE