U Zaru su stigle stylish nove torbe koje možete personalizirati inicijalima

Sve je više modnih brendova koji uz svoje proizvode nude i uslugu personalizacije. Nedavno smo pisali o Bershki koja je u svoju ponudu dodala majice i topove koje možete ukrasiti vizualom ili natpisom po želji, a Zara je nastavila svoj uspješan koncept personaliziranja torbi inicijalima predstavivši nekoliko novih modela u ovoj kategoriji.

Ne sumnjamo kako su mnogi od vas trenutačno prvenstveno fokusirani na sezonsko sniženje koje je u Zari trenutačno u punom jeku, no ove torbe iz nove kolekcije definitivno su vrijedne vaše pažnje. Oba modela dolaze u neutralnoj paleti boja, a ističu se diskretnim prugastim uzorkom te detaljima od imitacije kože u smeđoj boji. Možete birati između strukturiranog shopper modela na koji je moguće dodati inicijale te nešto manje torbe valjkastog oblika namijenjene nošenju preko ramena, čiju ručku može ukrasiti jedno slovo po vašem izboru.

Oba modela stilski, ali i sastavom sjajno odgovaraju ljetnim kombinacijama jer su izrađeni od mješavine prirodnih materijala, jute i pamuka. Personalizirati ih možete po cijeni od dva eura putem Zarine web stranice. Također, vrijedi spomenuti i druge modele iz Zarine ponude koji uključuju ovu opciju, poput stylish “bucket” modela te neodoljivih pletenih torbi s kožnim ručkama.

Foto: Instagram, Zara

NAJNOVIJE

IZ RUBRIKE